LEER LEVEN VANUIT POSITIVITEIT,  GEVOEL EN KRACHT                                                                                                                               

Energetische behandelingen 

Wil jij graag verder groeien op het mentale vlak of zit je niet lekker in je vel, heb je pijnen of voel je ongemakken? 
De oorsprong van een probleem begint altijd in het energieveld en komt daarna pas in het lichaam tot uiting.
Deze behandelingen helpen om jouw energiesysteem op te schonen en bij te stellen, zodat jouw lichaam en geest de ruimte en kans krijgen om onderliggende oorzaken van klachten te ontdekken en aan herstel kunnen gaan werken. 
Zo kom je weer in jouw levenskracht te staan, bloei je op.

Ik mag op energetisch vlak werken met Mahatma Energie* maar onder andere ook met de Holy Trinity Energie, Raster Energie en Goldhealing.

Deze energievormen en behandelingen leg ik jou uit in een gesprek en per keer overleggen wij welke energievorm of behandeling er voor jou geschikt is op dat moment. 
Voorafgaand aan de behandelingen houden wij een intakegesprek en maken wij een behandelplan. Wederzijds vertrouwen en eerlijkheid staan hierbij heel hoog in het vaandel.

Bij een aantal behandelingen lig jij comfortabel op mijn behandeltafel en zit of sta ik bij je. Bij andere behandelingen zit jij op een stoel en leg ik mijn handen zachtjes op jouw schouders. 
Bij alle behandelingen kan je de kleding aanhouden.
Tijdens en na de behandelingen krijg je een ontspannen sereen gevoel over je heen omdat jouw lichaam deze energie herkent, het is namelijk een energievorm die uit de basis van ons bestaat komt.
De behandelingen hebben een langdurige uitwerking.

Tijdens een behandeling sta ik in verbinding met jouw hogere zelf en zo krijg jij precies de hoeveelheid energie/heling/reiniging die jouw systeem aan kan en nodig heeft, niet meer en niet minder. Hierbij fungeer ik niet als doorgeefluik van energie, maar bén ik de energie. Ik faciliteer de energie dus vanuit mijn eigen krachtige energieveld.

* Mahatma is de nieuwetijds-energie van dit Gouden tijdperk. Het bestaat al sinds het begin der tijden, maar is door dit tijdperk nu beter bereikbaar.
Het betekent letterlijk 'grote ziel'.
Mahatma is een krachtige en helende breedspectrum energie die alle stralen van het Universum vertegenwoordigd. Het is momenteel de meest uitgebreide energievorm waar mee gewerkt mag worden op aarde en gaat tot diep in de essentie van jouw ‘zijn’.  (BRON: ocacademy.eu)

 Klik voor de volgende pagina  MediamiekE-mailen
Info